< 1 2 3 4 5 ... 16 >

HER KADININ TUTKUSU ALTIN KOLYE MODELLERİ

Altın kolye modelleri, her kadının en özel tutkularından biri olarak kabul edilmektedir. Hemen hemen gördükleri her kolye modeline sahip olmak isteyen kadınlar, bu nedenle fırsat ürünlerini kaçırmamaktadırlar. Altın ve takılar üzerine hassasiyetleri bilinen kadınlara hitap eden markaların indirimler ile sunduğu özel avantajlar, mücevher kutusunun daha da doldurulması için büyük imkanlar sunmaktadır. 

 

Altın Takılarda İndirim Fırsatlarını Kaçırmayın

Altın takılar, son derece kıymetli ve pahalı tasarımlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Anlık değişen altın fiyatlarının baz alındığı, üzerine ustanın eşsiz maharetlerinin eklendiği değer, zaman zaman herkesin sahip olamayacağı boyutlara ulaşmaktadır. Bu durumlarda devreye giren seçkin markalar uyguladıkları indirim fırsatları ile kadınların hayallerini süsleyen takıların, vücutlarını süsler hale gelmesine imkan tanımaktadırlar. 

 

İndirim imkanı yakalandığında kaçırılmaması gereken takıların başında altın yüzük modelleri gelmektedir. Her kadının ne kadar fazla olursa olsun hayır diyemediği altın yüzükler, çok farklı modellerde tasarlanmaktadır. Tek başına altın kullanılan ve ustanın maharetli ellerinde şekillenen modellerden, kıymetli taşların süslediği tasarımlara kadar geniş bir yelpazede sunulan yüzükler, en sık tercih edilen ve sürekli kullanılan takıların başında gelmektedir. 

 

Altın yüzük modelleri, kombinleri tamamlayan, ellerin çok daha zarif görünmesine imkan veren tasarımlar olmalarının yanı sıra iyi de bir yatırım aracı olarak kullanılmaktadır. Özellikle taşsız altın modelleri satışta çok fazla değer kaybı yaşamayacağı için tercih edilmektedir.

 

Tıpkı yüzük tasarımlarında olduğu gibi altın bileklik modelleri hem kadın hem de erkek kullanımına uygun tasarımlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Tek başına tasarım olabileceği gibi çiftler için tasarlanan ikiz ürünleri de bulunan altın bileklik modelleri, son derece şık bir görünüm sunmaktadır.

 

Altın Kolye Modelleri Kadınların Boyunlarını Süslüyor

Kadınların en sık kullandığı takılardan biri hiç şüphe yok ki altın kolye modelleri olarak öne çıkmaktadır. Farklı tasarımları, şirin ya da gösterişli tarzları ile dikkat çeken kolye modellerinde uç kısımları da tasarıma ayrı bir değer katmaktadır. Altın kolyelerin zincir bölümleri ürünün maddi değerinin belirlenmesinde etkili olmaktadır. Ancak, tasarıma asıl değerini veren altın kolye ucu olarak öne çıkmaktadır. 1980 ve 1990’lı yıllarda moda olan altın zincir çeşitlerinin tek başına kullanımı günümüzde tercih edilmemektedir. Bu nedenle altın kolye ucu, tasarıma anlam katan dokunuş olarak dikkat çekmektedir. Kalpli kolye, bu tasarımlar arasında en çok tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır. Özellikle genç kızların sıklıkla tercih ettiği kalpli kolye, genelde bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Minimal Kolye İle Zarif Bir Şıklık Yakalayın

Günümüzde etkin olan minimalizm akımı, altın zincir tasarımlarında da son derece etkili sonuçlar vermektedir. Bu alanda yapılan ve özel tasarım kolyeler olarak değerlendirilen minimal kolye, çok fazla abartıya ve fazla malzeme yönelmeden şıklığı yakalayan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

 

Minimal kolye tasarımlarında genellikle değerli taşlardan yardım alınmaktadır. Son derece zarif bir tasarım halinde hazırlanan bu ürünlerde zincir bölümü geri plana itilmekte, başta pırlanta olmak üzere kullanılan değerli taş on plana çıkarılmaktadır. 

 

Zarif Tasarımlı Bir Takı İsteyenlerin Tercihi Küçük Altın Küpe Modelleri Oluyor

Takı kullanımında abartıya kaçmak istemeyen ve zarif dokunuşlar arayan kadınların öncelikli tercihleri arasında küçük altın küpe modelleri gelmektedir. İster taşlı, isterse küçük halka küpe olsun kulaklarında fazla ağırlık taşımaktan hoşlanmayanlar için ideal modeller olarak kabul edilmektedir.

 

Küçük altın küpe modelleri zariflikten yana tercih kullanan kadınların yanı sıra kız bebeklerin ilk takıları olarak da değerlendirilmektedir. Bebeklerin kulakları ilk delindiği andan itibaren küçük halka küpe kullanımı başlayacaktır. 

 

Siz de takılarda fırsat ürünlerini incelemek, en uygun ürünlere sahip olmak istiyorsanız, Altıntaş Altın ve Pırlanta doğru adres olacaktır. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum