ALTINTAŞ BLOG

  • Eylül 02, 2022 YÜZÜKLER

    Baget altın yüzük özel olarak evlilik tekliflerinde vazgeçilmez bir ürün haline gelmekte ve bu ürün şık bir tasarım sayesinde kişilerin tercihi haline gelmektedir. Baget yüzük modelleri belirli çizgiler dışına çıkarak farklı alternatifleri bir araya getirmekte ve baget görsele bir çok farklı şıklığın altına imzasını atacak kaliteye sahip olmaktadır.

    BAGET YÜZÜK
  • Ağustos 31, 2022 ZİNCİRLER

    Altın zincir modelleri günümüzde standart zincir modellerinden ayrılarak yepyeni tasarımlar içeriyor. Bu tasarımlar ile çok çeşitli altın zincir kolye modellerini görebiliyoruz. Süzme balık sırtı altın zincir modelleri bu çeşitler arasında oldukça tercih ediliyor. Aynı zamanda halat zinciri de bir diğer popüler olan zincirler arasında. Bu zincirlerin özellikleri sıradan zincir tasarımından çıkmaları oluyor. Örgüsü ile bambaşka bir desen yaratan bu modelleri sizler de Altıntaş güvencesi ile deneyimleyebilirsiniz. Birçok ürün arasından seçim yapmak ve karar vermek zor olabilir. Altın kolye zincir modelleri arasından seçim yaparken günlük giyimde ve özel günlerde kullanımınıza bağlı olarak seçim yapabilirsiniz. Abiye kıyafetle kalın zincir modelleri daha çok tercih edilirken günlük kullanımda daha kibar modellere yer verilmektedir.

    altıntaş, altın zincir modelleri, yılan zincir, altın zincir kolye, altın zincir fiyatları, altın kolye zincir, zincir kolye altın, altın zincir kolye fiyatları, halat zinciri
  • Ağustos 31, 2022 YÜZÜKLER

    Baget yüzük modelleri yüzükler arasında ayrı bir görünüme sahiptir. Pırlanta gibi değerli taşların özel kesimleri ile ortaya çıkan bu modeller birçok kadın tarafından oldukça beğeniliyor. Pırlantanın dikdörtgen kesimi ile ortaya çıkan baget altın yüzük modelleri kesim detayları ile keskin detayları ön plana çıkartıyor. Altın baget yüzük modelleri ayrıca hediye olarak da sıklıkla tercih edilebilir. Özel günlerin ışıltısı ile büyüleyen bu yüzük modellerini sizler de ilgili kategorilerimizden inceleyebilirsiniz. Baget tektaşlar kategorisindeki ürünler ile sevginizin ışıltısını hediyenize yansıtmak gayet mümkün. Altıntaş olarak en değerli ürünleri sizlere en iyi şekilde ulaştırıyoruz.

    altıntaş, altın yüzük, baget yüzük, altın baget yüzük, baget altın yüzük, altın baget yüzük fiyatları, baget tektaş yüzük, baget tektaşlar
  • Ağustos 26, 2022 KOLYELER

    Altın kolye modelleri birçok kişi tarafından sevilerek kullanılan takılar oluyor. Özellikle altının saflığı ile ortaya çıkan bu değer çoğu kişi tarafından vazgeçilmez diyebiliriz. Altın kolye modelleri arasından herkese göre ürün bulmak mümkün. Bu modeller arasında her yaştan bireye hitap edilebiliyor. Özellikle yonca kolye modelleri son zamanlar da kadınlar tarafından beğenilerek alınan popüler ürünler arasında. Altın kolye ucu da zincir üzerinde birkaç farkı ürünü kullanabilmek ve değiştirmek isteyenler için odak noktası oluyor. Altıntaş olarak birçok altın kolye modellerimiz ile sizlere kolay ve güvenli alışveriş imkânı sunuyoruz. Sizler de ister kendinize ister hediye olarak bu modellerimiz arasından tercih yapabilirsiniz.

    altıntaş, altın kolye, altın kolye modelleri, altın kolye fiyatları, yonca kolye, tuğra kolye, zincir kolye, altın zincir kolye, altın kolye ucu, çeyrek kolye
  • Ağustos 24, 2022 ZİNCİRLER

    Altın zincir kullanımı her geçen gün yoğun bir şekilde artış göstermekte ve bu moda birçok farklı model seçeneği ile kişilerin ilgisini çekmektedir. Altın kolye alternatifleri içerisinde tarzı ile herkesi etkisi altına alacak modeller markası ve farklı kalınlıkları İle hem günlük hem de özel günler için üretilmektedir. Samanyolu altın kolye yenilenen seçenekleri ve sürekli ilgi gören modelleri ile beklentilerin ötesinde bir seçenek meydana getirmektedir. Altın kolye modelleri içerisinde kişilerin tercih ettikleri ve ilgi duymak isteyebilecekleri birçok ürün çeşidi bir arada yer almakta ve tüm bu ürünler herkesin ihtiyacına uygun seçenekler oluşturmaktadır.

    Zincirler
  • Ağustos 23, 2022 KOLYELER

    Altın kolye kullanımı genel olarak herkesin en çok tercih ettikleri ürünler içerisinde yer almakta ve bu ürünler özellikle süreç içerisinde değer kazanması yönü İle ilgi görmektedir. Kadın kolye şıklığın ve zerafetin temsili olarak oldukça yoğun bir şekilde tercih edilmekte ve bu ürünler her yaşa hitap edebilecek model çeşitliliğini bir araya getirmektedir. Altın kolye fiyatları tercih edilen tüm fiyat seçeneklerine uygun olacak şekilde fiyatlandırılmakta ve tüm bu fiyatlar en uygun hali ile ihtiyaçları karşılamaya devam etmektedir. Altıntaş kuyumculuk her zaman tercih edilecek ve her dönem ilgi görmeye devam edebilecek birbirinden kaliteli ürünleri ile ihtiyaçların karşılanmasına olanak sağlamaktadır. 

    MADALYON KOLYE
  • Ağustos 22, 2022 BİLEKLİKLER

    Çeyrek bileklik modelleri son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Ayrıca takı törenlerinde de kullanılabilen ve hediye olarak kullanımı oldukça yüksek olan bu ürün ile sizler de en güzel hediyelere imza atabilirsiniz. Çeyrek altınlı bileklik görünüm olarak da şık bir duruş sergilemektedir. Aynı zamanda zincir bileklik çeşitleri ile de göze gayet güzel gelmektedir. Zincirlerin tasarımı sıradan zincirlere göre göz alıcılığın önünü açar. Bu tasarımlar ile zincir bileklik modelleri hem daha şık hem daha zarif olmaktadır. Sizler de bu özel tasarımlara sahip olmak için Altıntaş aracılığı ile dilediğiniz modeli seçebilir ve güvenle satın alım gerçekleştirebilirsiniz.  

    altıntaş, çeyrek bileklik, çeyrek altınlı bileklik, altıntaş kuyumculuk, altın zincir bileklik, şans bileziği, ipli altın bileklik, ince altın bileklik, çeyrek altından bileklik, zincir bileklik, pullu altın zincir, altın bileklik zincir
  • Ağustos 20, 2022 YÜZÜKLER

    Pırlanta yüzük tasarımları ile tüm kadınların ilgisini çekmeye ve her özel ana en iyi şekilde eşlik etmeye devam etmektedir. Özel modelleri ve yenilenen çeşitleri ile baget yüzük farklı model ve taş seçenekleri sayesinde herkesin en iyi şekilde ilgisini çekmeye ve en özel seçenekleri tüm kişilere sunmaya sürekli yenilenen seçenekleri bir araya getirmektedir. Su yolu bileklik görsel olarak sağlamış oldu ihtişamı İle her zaman ilgi görmekte ve herkesin en çok tercih ettiği tasarımlar içerisinde yer almaktadır. Tek taş yüzük fiyatları için en uygun ve en cazip fiyat seçenekleri bir araya getirilmekte ve tüm fiyatlar kişiler için cazip seçenekler oluşturmaktadır.

    pırlanta
  • Ağustos 19, 2022 BİLEKLİKLER

    Şahmeran bileklik yenilenen seçenekleri ile genel olarak herkesin en çok tercih ettikleri ürünler içerisinde yer almaktadır. Tüm bu ürünler içerisinde yer alan seçeneklerde altın Şahmeran bileklik görseli ve özel tasarımları İle herkesin tercih ettikleri ürünler içerisinde bulunmaktadır. Şahmeran fiyatları oldukça uygun ve oldukça cazip seçenekleri ile her zaman bir araya gelmeye ve beklentilerin ötesinde bir seçenek oluşturmaya devam etmektedir. Şahmeran yılan kalitesi sayesinde artık tüm kişiler aradıkları her ürüne her zaman kolay bir şekilde sahip olabilme ayrıcalığına güvenilir bir biçimde sahip olabilmektedir. Tüm ürünler her zevke hitap edecek şekilde sürekli çeşitlenmektedir.

    şahmeran
  • Ağustos 17, 2022 KÜPELER

    Altın halka küpe modelleri sürekli yenilenmeye ve herkesin ilgisini çekebilecek geniş model seçeneklerini bir araya getirmeye devam etmektedir. Altın küpe modelleri en tarz ve en kaliteli ürün seçenekleri ile özel olarak oluşturulmakta ve tüm modeller kişilerin tercihi olarak yenilenen modelleri ile kişilerin ilgisini çekmektedir. Altın küpe fiyatları en uygun ve en cazip seçenekleri ile herkesin ilgisini çekebilecek fiyatlar ile satışa konu olmaktadır. Halka altın küpe modeli sayesinde her yaşa hitap etmekte ve farklı halka boyutları sayesinde tercih edilen ürün seçeneklerini en güvenilir şekilde kişilere sunmaktadır. Her zaman tercih edilen ve her zaman ilgi gören ürünler kısa sürede tüm kişiler için en güvenilir hali ile bir araya getirilmektedir.

    KADIN HALKA KÜPE
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum