ALTINTAŞ BLOG

  • Ağustos 16, 2022 YÜZÜKLER

    Erkeğin sevdiğine yaptığı en özel teklif ve almak istediği en özel cevabın anahtarı olarak kabul edilen tektaş yüzük, uzun süredir aşkın sembolü olarak görülmektedir. Evlilik teklifi yüzüğü, özel olarak pırlanta kullanılarak tasarlanan bir ürün olarak dikkat çekmektedir. Tektaş yüzük dendiğinde akla gelen ilk şey evlilik teklifidir. Genç erkeklerin sevdiklerine özenerek hazırladıkları evlilik teklifi organizasyonunda ceplerinden çıkardıkları tektaş pırlanta, alınacak evet cevabının ardından genç kızın parmağına, bir daha çıkmamak üzere takılmaktadır.

    TEKTAŞ YÜZÜK
  • Ağustos 15, 2022 KOLYELER

    Pırlanta kolye, kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında kabul edilmektedir. Tarz sahibi kadınların tercihlerinde ilk sırayı alan değerli taşlarla bezenmiş pırlanta kolye modelleri, özel günlerde ışıltının daha da artmasına imkan vermektedir. Takı kadın için her zaman ayrı bir anlam ifade etmiştir. İlk çağlardan bu yana takılara olan merakı ile tanınan kadınlar pırlanta kolye ile aradığını bulmuş, vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Ancak, bu özel kolyeyi almak titizlik gerektiren bir süreçtir. 

    PIRLANTA KOLYE
  • Ağustos 12, 2022 KOLYELER

    Kadınlar için aksesuar büyük önem taşımaktadır. Renk renk, çeşit çeşit takılar arasında zincir kolye önemli bir yere sahiptir. Asırlardır değerli bir maden olarak kabul edilen altın, takı sektörünün de vazgeçilmezi pozisyonundadır. Altın zincir modelleri, nadiren erkekler, sıklıkla da kadınlar tarafından tercih edilen aksesuarların başında gelmektedir.

    ZİNCİR KOLYE
  • Ağustos 10, 2022 BİLEKLİKLER

    Kadına oranla daha az takı kullanan erkekler için bileklik vazgeçilmez aksesuarlardan biri olarak kabul görmektedir. Altın bileklik, geniş bir tercih seçeneği olmayan erkeklerin daha titiz bir seçim yapmasına imkan tanımaktadır. Birbirinden özel tasarımlara sahip olan erkek bileklik modelleri, erkeklerin şıklıklarını artırmakta, tarzını ortaya koymaktadır.

    erkek bileklik modelleri
  • Ağustos 09, 2022

    Takı ve aksesuarlar konusunda hayli hassas olan kadınlar, kadın küpe modelleri ile ilgili seçici davranmaktadır. Küpe tercihleri geniş bir yelpazeye yayılmaktadır ve baget altın küpe kadınlar için her zaman ayrı bir yerdedir. 

    BAGET ALTIN KÜPE
  • Ağustos 06, 2022 YÜZÜKLER

    Evlilik teklifi yüzükleri, elbette ki hayatımızın en önemli adımlarından birinde bize eşlik edecek ve sonsuza kadar anısını taşıyacak bir parça olarak tekliflerde oldukça önemli bir yere sahiptir. Evlilik teklifi yüzüklerinin başında gelen modellerden biri de elbette ki şüphesiz tektaş yüzüktür.

    kadın yüzük, tektaş yüzük, tektaş altın yüzük, baget altın yüzük, baget yüzük, yüzük, tektaş, baget yüzük altın, tektaş yüzük fiyatları, tektaş fiyatları, baget tektaş, evlilik teklifi yüzükleri, yüzükler, evlenme teklifi yüzüğü
  • Ağustos 05, 2022

    Altıntaş kuyumculuk olarak çağımızın moda ve trendlerini yakından takip ediyor ve müşterilerimizin ihtiyaçları için yeni trendlerden pırlanta küpe çeşitlerini sizlerin beğenisine sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. 

    PIRLANTA KÜPE
  • Ağustos 03, 2022

    Kadın küpe modelleri arasında altın halka küpe modelleri estetik görüntüsü ile göz kamaştıracak, fiyat ve şıklığı ile gerek özel günler için, gerek de ‘’içimden geldi’’ hediyesiyle sevdiklerinizi şımartmak ve güzel bir sürpriz yapmak için sıradanlıktan uzak, modern ve şık bir hediye seçeneği olmayı başaracaktır.

    kadın küpe, kadın halka küpe, halka küpe modelleri, halka küpe, altın halka küpe, halka küpe altın, altın halka küpe modelleri, altın küpe halka, altın halka küpe fiyatları, küçük halka küpe
  • Ağustos 02, 2022 KOLYELER

    Halat zincirler hayatımıza girmeye başladığından beri ister günlük, ister formal olsun, ister sahil kenarında, ister şık bir akşam yemeği kombininde kullanılabilecek çeşitli zincirler bir çok yerde karşımıza tamamlayıcı parça olarak çıkmayı başarıyor. Halat zincir kolye birçok kombinle kullanılabilmesi, hem şık hem modern hem de gündelik parçalarla uyarlanabilmesi fakat her ne ile kullanırsak kullanalım kaliteli ve düşünülmüş bir kombin görüntüsü vermesi elbette ki halat zincir birçok artısından sadece birkaçı olarak karşımıza çıkmakta.

    zincirler, halat zincirler, halat altın zincir, kadın zincir kolye, altın zincir kolye, altın zincir, zincir, altın zincir fiyatları, altın zincir modelleri, altın kolye zincir, zincir kolye altın, altın zincir kolye fiyatları, halat zincir kolye, zincir kolye kadın, altın kolye zincir fiyatları, altın zincir kolye modelleri
  • Ağustos 01, 2022

    Günümüzde bir çok sevdiğimizin en özel günlerinde onlara hediye almakta zorlansak da en yakınlarımız için her zaman belirli planlarımızdan biri de hediyelik bilezikler olmuştur. Pek çok cemiyetlerde, özellikle de düğünlerde en yakınlarımıza değerli hediyeler, özellikle de altın bilezik vermekteyiz. Peki hediyelik bilezikler sadece yetişkinler için midir? Elbette hayır!

    HEDİYELİK BİLEZİKLER VE BEBEK BİLEZİKLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum