ALTINTAŞ BLOG

  • Ocak 30, 2023 YÜZÜKLER

     

    Sevgililer Günü'nde ona kendisini özel hissettirmek için sabırsızlanıyor olmalısınız. Kesinlikle haklısın! Ne de olsa, kalbinizi çalan kişiyi şımartmak ve mutlu etmek için mükemmel bir gün. İster evli olun ister yeni başlamış bir ilişki olsun sevgililer günü, ona onun hakkında ne hissettiğinizi söylemek için ideal bir fırsattır.

    Duygularınızı kelimelerle anlatmak onun kalbine dokunurken, bunu enfes bir özel sevgililer günü hediyesi ile yapmak onun için günü unutulmaz kılacaktır. Onun için en iyi sevgililer günü hediyesinin ne olabileceğini merak mı ediyorsunuz? Kalbinizin en değerli varlığına taşlı altın yüzük hediye alarak geleceğinizi onunla geçirmek istediğinizi ifade edebilirsiniz. Altın yüzük seçenekleri içerisinde sevdiğine en yakışacak olan mücevheri kolaylıkla seçebilirsiniz. 

     

    özel sevgililer günü hediyesi, taşlı altın yüzük, altın yüzük, yeşil taşlı altın yüzük, kırmızı taşlı altın yüzük,
  • Ocak 25, 2023 KOLYELER

    Onunla her gün özeldir ama sevgililer günü daha da güzeldir. Sevdiğiniz bir insanı, canlıyı, nesneyi her gördüğünüzde içinizi anlamsız bir mutluluk sarar. Bazen gözlerinizde, bazen sözlerinizde bazen hislerinizde anlam bulur sevginiz, bazense susup sadece izlediğinizde… Zaman akıp giderken anılarda güzel hatıralar bırakmak, dönüp baktıkça ilk günkü heyecan ile yaşamak ister insan. Belli ki zaman akıp geçerken güzel bir hatıra bırakmak istersiniz sevdiğinize. 

    Sevgililer günü hediye seçenekleri arasında sevdiğinize onu mutlu etmek, hatıraları güzel anılar ile süsleyecek sevgililer günü hediyesi tercihinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğinize sizi ve sevginizi her zaman teninde taşıması için zarifliğine yakışacak altın kolye tercihi güzel bir hediye olacaktır.

    sevgililer günü hediye, altın kolye, kolye ucu modelleri, minimal altın kolye, kolye ucu modelleri,
  • Ocak 20, 2023 BİLEKLİKLER

    Herkes için kolye, küpe, bileklik gibi takı çeşitleri vazgeçilmez bir aksesuar. Özel günlerde, birine hediye etmek amaçlı ya da sürekli kullanım için takılar oldukça sevilen kombin tamamlayıcısıdır. Bununla beraber altın, modası asla geçmeyen ve kıymetli ziynet olması sebebiyle de çok sevilen bir üründür. Herkesin kullanabileceği altın takılar anlamlı ve gösterişli parçalardır. Takı çeşitleri arasında bileklik, diğerlerine göre daha fazla tercih edilen ve sevilen bir takıdır. Çünkü sade olmasıyla beraber yeterli şıklığı tek başına sağlayabilir. Altın kelepçe bileklik bu anlamda son derece zarif ve gösterişli bir takıdır. 

    altın kelepçe, altın kelepçe bilezik, kelepçe bileklik, kadın bilezik modelleri,
  • Ocak 19, 2023 KOLYELER

    Birçok kişi, kombinlerine ufak hareketlilikler kazandırmak için takı, aksesuar gibi parçaları kullanmayı çok seviyor. Özellikle altın takılar hem kıymetli hem de gösterişli oldukları için neredeyse herkesin vazgeçilmezi olmuş durumda. Senelerdir altın takılar moda tarihi  için önem arz etmiştir. Küçük büyük herkes için altın takılar kullanımı en çok sevilen aksesuarlardır. Her yaşa hitap eden modelleri ile altın takılar kombinlerinizdeki ufak ama etkili detay olarak göz alıcı olacaktır. 72 Kadın altın kolye  eskiden beri modası süregelen ve trendlerden hiç düşmeyen aksesuarlar olarak vitrinlerde yerini almaya devam ediyor.

    kadın altın kolye, 22 ayar altın kolye, Minimal kolye, Altın kolye modelleri, Altın kolye ucu
  • Ocak 18, 2023 ERKEK

    Hediyeleşmeyi hepimiz çok seviyoruz. Kadınlara hediye etmek üzere hediye seçmek zor gibi görünse de aslında kadınlara verilebilecek pek çok hediye söz konusu. Ancak konu erkeklere geldiğinde epey zorlanıyoruz. Erkeklerin ilgi alanlarına göre hediye bulmak zor olabilir. Bununla beraber son zamanlarda erkekler arasında da takı kullanmanın yaygınlaştığını görüyoruz. Erkek zincir bileklik erkekler için güzel ve ideal bir hediye olabilir. Stil sahibi erkeklerin oldukça severek kullandığı bileklikler farklı modellerle karşımıza çıkıyor. 

    Erkek künye nişan hediyesi olarak da gelinlerin müstakbel eşlerine vereceği güzel bir hediye olabilir. Bununla beraber anneler de doğum günü hediyesi olarak erkek çocuklarına künye hediye edebilirler.

    erkek zincir bileklik, erkek künye, erkek altın bileklik modelleri, erkek deri altın bileklik, erkek bileklik,
  • Ocak 16, 2023 ZİNCİRLER

    Herkes için takı takmak asırlardır sevilerek kullanılan bir moda. Geçmişten günümüze takı kullanımında birtakım değişiklikler olsa da kadınlar için vazgeçilmez olduğu gerçeği hep sabit kaldı. Altın takılar hem kıymetli olması hem de gösterişli olması nedeniyle diğer aksesuarlar arasında oldukça önemli ziynet eşyalarıdır. Kolye, küpe, bileklik gibi takı parçaları farklı model ve tasarımlarda gelişmişlerdir. Kadın altın kolye her yaştan kadına hitap eden muhteşem bir takı ürünüdür. Zincirinden ya da kolye ucundan değişikliklerle kolye modelleri geniş çeşitliliğe sahiptir. Kadın altın zincir kolye hediye etmek amaçlı da iyi bir seçenek olacaktır. 

    altın kolye, kadın altın zincir kolye, altın kolye modelleri, altın zincir modelleri, pullu altın zincir,
  • Ocak 13, 2023 YÜZÜKLER

    Pırlanta yüzük, aşk ve romantizm simgesi olarak bilinirler. Uzun yıllardır sevgiliye hediye edilen bir gelenek olarak kabul edilirler. Pırlantalar, zamana ve zorluklara rağmen aşkın sürekliliğini simgeler. Bu yüzden, bir pırlanta yüzükle sevgilinize söz vermek, ona eşsiz bir hediye sunmak ve sevginizin sonsuza dek süreceğine dair bir söz vermektir.

    Kendi içinde pek çok farklı modele sahip olan pırlanta yüzük dünyasındaki ürünler ile kararsız elbette kalabilirsiniz. Burada yüzüğü alacağınız insanın zevkini de göz önünde bulundurmak gerekir. Evet pırlanta sevilir, pırlanta yüzük de fazlasıyla mutlu eder. Evlilik tekliflerinde, nişan ve söz gibi durumlarda hatta evlilik yıl dönümlerinde hediye edilecek bu şahane ürün ile akılda kalıcı bir sürpriz oluşturabilirsiniz.

    pırlanta yüzük, beştaş yüzük, beyaz altın, 14 ayar altın, 18 ayar altın,
  • Ocak 11, 2023 TAKIMLAR

    Altın dünyası içinde pek çok model ve ürün bulunmaktadır. Yüzükten küpeye, kolyeden bileziğe kadar herkesin zevkine hitap eden bunca ürün içinden seçim yapmak bazen oldukça zorlayıcı olabiliyor. Peki ya altın set için ne demeli? Altın set genellikle küpe, kolye ve bileklikten oluşan setlere verilen isimdir. Her bir ürünün aynı olduğu bu setler, pek çok kadının özel davetlerde ya da etkinliklerde severek kullandıkları takılar arasında yer alır. 

    altın set, gerdanlık takımı, altın gerdanlık, altın gerdanlık modelleri, taşlı altın gerdanlık, altın takım set
  • Ocak 09, 2023 KÜPELER

    Altın küpe modelleri, zarif ve şık bir aksesuardır. Günümüzde, altın küpe modelleri çeşitli şekillerde tasarlandığından, her tarza ve her zevke uygun bir seçenek bulmak mümkündür. Örneğin, düz ve sade bir tasarıma sahip olan altın küpe modelleri, günlük hayatınızda kullanabileceğiniz pratik seçeneklerdir. Bunun yanı sıra, işyeri ve davetlerde tercih edebileceğiniz şık ve zarif altın küpe modelleri de mevcuttur. Özellikle, pırlanta veya mücevherlerle süslenmiş olan altın küpe modelleri, dikkat çekici ve lüks bir görünüm kazandırır.

    Altın küpe, altın küpe modelleri, küpe modelleri, Altın halka küpe, altın taşlı halka küpe, burgu halka küpe altın,
  • Ocak 05, 2023

    Son zamanların en popüler takı skalası arasında öne çıkan altın şahmeran bileklik modelleri, özellikle yaz aylarında kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Farklı zarif tasarımlara sahip zenginleştirilen takılar, bileğinizde son derece asil ve şık bir duruş sağlıyor. İster gece ister gündelik kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz altın şahmeran bileklik, şıklığınızı tamamlamaya yardımcı olmaktadır. 

    altın şahmeran bileklik modelleri, altın şahmeran bileklik, taşlı altın şahmeran, yılanlı şahmeran,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum