ALTINTAŞ BLOG

  • Ocak 03, 2023 ZİNCİRLER

    Kolyeler kadınların zamana bağlı kalmaksızın tercih ettikleri en önemli aksesuarların başında gelmektedir. Eski çağlardan günümüze kadar kullanılan kolyeler zamanla farklı tasarımlara ev sahipliği yapmıştır. Kolye ucu modelleri, her tarza ve zevke uygun olarak tasarlanmaktadır. Kolyelerin uçlarında yer alan tasarımlar kişilerin tarzını yansıtmak için çeşitli modellere sahip olarak tasarlanmaktadır. Altın kolye ucu modelleri eşsiz tasarımları ile her zevke ve her yaştan kullanıcıya uygun seçenekleriyle kadınların beğenisini kazanan model seçeneklerine sahiptir. 

    Kolye ucu modelleri, Altın kolye ucu modelleri, nazar boncuklu kolye ucu, yonca kolye ucu,
  • Aralık 28, 2022

    Yenidoğan bebekler için hediye bulmak oldukça zor ve zahmetli bir iştir. Bebek çabuk büyüdüğü için kıyafet almak pek çok insana anlamsız gelir. Aynı zamanda annelerin tercihlerini anlamak her zaman kolay olmayabilir. Bebek künyesi uzun vadede ihtiyaç olan hem de sürekli kullanım için uygun bir hediyedir. Hem manevi hem de maddi olarak değeri olacaktır. Bebek için altın künye almak hem ebeveynleri mutlu edecek hem de bebeğin uzun vadede ihtiyaçlarını karşılayabilecektir. Büyüse dahi sağlayabileceği özenli bir hediye olacaktır. Senelerdir bir gelenek olarak torunlarına bebek bileklik alan anneanne ya da babaannelerin hâlâ favorisi durumda. 

     

    Bebek künyesi, altın künye, bebek bileklik, Altın bebek künyesi, Bebek künye fiyatları,
  • Aralık 26, 2022

    Kız çocukları, küçüklükten beri güzelliğe ve görünüşe önem verir. Hem güzel duruş kazansın hem de kızına ömürlük bir hatırası bulunsun isteyen anneler ya da diğer aile büyükleri kız çocukları için çocuk altın küpe satın alır. Kıymetli ve özenli bir hediye olarak geleceğin kadınlarına zarafetinizi ve nezaketini ömür boyu hatırlatmak istemez misiniz? 

     

    Altın küpe, Kız çocuk küpe, Çocuk altın küpe çeşitleri
  • Aralık 23, 2022 BİLEKLİKLER

    Geçmişten günümüze altın, insanı her zaman cezbetmiştir. Zaman geçtikçe artan altın sevgisi ile birlikte altın yeni formlara ulaşarak aksesuar ürünü olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Pırlanta ve altın severlerin bir araya geldiği baget taşlı bileklik tüm zarafetiyle kadınların beğenisini toplamıştır. İnce ince işlenen dikdörtgen şeklindeki bagetin altınla muhteşem uyumu ile ortaya çıkan bileklikler, bilekleri saran narin ve zarif bir görüntüye sahiptir.

    baget taşlı bileklik, baget bileklik altın fiyatları, Altıntaş Online, Kadın altın bileklik modelleri
  • Aralık 21, 2022 KOLYELER

    Eşsiz tasarımlarıyla birlikte geçmişten günümüze geleneksel olan altın takma kültürü yaygın olarak hala devam etmektedir. Sınırsız tasarımları ve sade görünüşleri ile beğeni toplayan altın halat zincir ile zarif görüntünüze asillik katacaksınız. Aksesuar olarak da gündelik yaşamda aktif kullanımı yaygın olan altın zincir, sevdiklerinizin düğünlerinde, çeşitli organizasyonlarda, özel günlerde ve davetlerde de takılır.

    HALAT ZİNCİR KOLYE
  • Aralık 19, 2022 KÜPELER

    Moda tutkunlarının vazgeçilmezi olan baget pırlanta küpe ile kendi ruhunuzdaki derinlikleri pırlanta küpelerinize yansıtmak mümkün. Elmas küpe modelleri arasında yer alan elmas montürlü pırlanta küpe en beğenilen elmas küpelerin arasındadır. İnce işlemeli siyah renge ve çiçek görünümüne sahiptir. Nadide taşlardan biri olan safir güveni ve şefkati temsil eder.

    PIRLANTA BAGET KÜPE
  • Aralık 14, 2022 KOLYELER PIRLANTA

    Sevdiklerimize hediye alırken zaman zaman zorlandığımız olur. Onlara en seveceği şeyi ya da onlara en çok yakışacak hediyeleri almak isteriz. Özellikle kadınlara hediye almak zordur diye düşünürüz. Anneniz, kız kardeşiniz ya da kız arkadaşınız için hediye beğenmek konusunda kararsız kalırız. 

    Takılar, kadınlar için vazgeçilmez bir aksesuar. Güzel bir kolye hediye ettiğinizde her kadın bunu beğenecektir.  Safir kolye hediye için güzel bir seçenek olabilir. Farklı modeller ve çeşitleri ile her kadının hoşuna gideceği şüphesiz. Pırlanta kolye araştırması yapıyorsanız doğru adrestesiniz.  Kolye seçenekleri arasında tercih edeceğiniz en doğru karar olacaktır. Hem ışıl ışıl hem de sade ve şık sürekli kullanıma uygun olacaktır. 

    safir kolye, pırlanta kolye, zümrüt kolye, çicek kolye, pırlanta kolye modelleri, pırlanta kolye fiyatları
  • Aralık 12, 2022 BİLEKLİKLER

    Bileklik ve künye tarzı takılar yalnızca kadınların değil erkeklerin de severek kullandığı aksesuarlardan biri. Maskülen model ve tasarımlarla erkek bileklikleri son zamanlarda oldukça popüler. Erkek arkadaşınız veya kardeşiniz için ya da sevdiğiniz bir arkadaşınız için ne hediye alacağınız konusunda kararsız iseniz bileklik alabilirsiniz. Özellikle erkek zincir bileklik her erkeğe hitap edebilir. 

    ERKEK KÜNYE MODELİ, ERKEK KÜNYE, ERKEK BİLEKLİK, ERKEK ALTIN BİLEKLİK MODELLERİ, ERKEK ALTIN KÜNYE
  • Aralık 07, 2022 BİLEKLİKLER

    Takı dünyasının birbirinden renkli ve zarif tasarımları arasında şüphesiz en kibar olanlarından biri şahmeran bileklik. Bilekle parmağı ince bir zincirle birbirine kesiştiren bu minimal tasarım genç kızların çok severek kullandığı bir model. Şahmeran takısı bir efsane ile anlatılan ve çıkış noktasını özel bir hikâyeye dayandıran zarif bir aksesuar. Bu sebeple özellikle hediye etmek maksadıyla çokça tercih edilmekte. Özel ve anlamlı bir hediye olarak bu bileklikleri çok seveceksiniz!

    ŞAHMERAN BİLEKLİKLER
  • Aralık 05, 2022 KOLYELER

    Kolyeler, kadınların hemen hemen her konseptlerinde kullandıkları zarif ve şık bir aksesuarlar olarak göze çarpar. Farklı modeller ve tasarımlarla kolyeler vazgeçilmez bir kombin tamamlayıcısı olurlar. Kolyelerin modelleri ise uçlarındaki tasarımlarla ortaya çıkıyor. Altın kolye ucu modelden modele değişiklik gösterebilir. Günlük kullanım için veya özel günlerde kullanabileceğiniz ayrımı altın kolye ucu ile yapabilirsiniz. 

    ALTIN KOLYE UCU
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum