ALTINTAŞ BLOG

  • Aralık 01, 2022 BİLEKLİKLER

    Kadınlar için takı önemli bir aksesuar. Özellikle altın kelepçe gibi takılar hem kıymetli hem de şık bir kombin tamamlayıcısı. Gösterişli ve zarif takılar içinde altının yeri hep başkadır. Kolye, küpe gibi takıların yanı sıra bilezikler de oldukça revaçta.

    KELEPÇE BİLEZİK MODELLERİ
  • Kasım 28, 2022 KÜPELER

    Şık bir kombine en iyi şekilde tamamlayabilmek için kullanabileceğiniz sallantılı küpeler çok daha gösterişli bir görünüm elde etmenize ve aynı zamanda tarzınıza en iyi şekilde yansıtmanıza yardımcı olacaktır. Özellikle de sade ve minimal bir kombin hazırladığınızda biraz daha hareket kazandırabilmek için sallantılı altın küpe seçeneklerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

    SALLANTILI KÜPELER
  • Kasım 25, 2022 TAKIMLAR

    Özel günlerde veya düğünlerde rahatlıkla tercih edebileceğiniz gerdanlık seti modelleri dikkatli bir şekilde seçilmelidir. Öncelikle seçeceğiniz gerdanlık modeli hem kullanışlı hem de giyeceğiniz elbiseye göre uygun bir tarza sahip olmalıdır. Özellikle de altın gerdanlık veya daha sade bir görünüme sahip olan pırlanta gerdanlık seçeneklerini değerlendirirken tarz olarak da size en uygun tasarımları seçmeniz önemlidir. Genellikle en sık tercih edilen su yolu gerdanlık modelleri hem daha minimal bir tarza sahip olması sebebiyle hem de sadelikten hoşlananlar için sıklıkla tercih edilen kullanımı kolay bir aksesuardır. 

    GERDANLIK SETİ
  • Kasım 21, 2022 KOLYELER

    Tüm bunların yanı sıra öncelikli olarak pırlanta kolye modelleri seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta elbette ki pırlantanın orijinalliğinden emin olmaktır. Öte yandan sadece pırlanta için değil aynı zamanda Zümrüt veya Yakut kolye seçimlerinde de taşların orijinal olmasını istiyorsanız mutlaka güvenilir firmalardan alışverişinizi gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.

    PIRLANTA KOLYE
  • Kasım 16, 2022 BİLEKLİKLER

    Şık kombinlere eşlik edecek harika tasarımlı erkek altın bileklik çeşitleri sezona imzasını atıyor. Büyük beğeni toplayan ve oldukça yaratıcı tasarımları ile dikkat çeken altın bileklik modelleri ile dilediğiniz aksesuarları kolayca seçerek şimdi kombinlerinizi hareket kazandırabilirsiniz.

    ERKEK ALTIN BİLEKLİK ÇEŞİTLERİ
  • Kasım 14, 2022 KOLYELER

    Öte yandan birçok farklı formda rahatlıkla kullanabileceğiniz dikdörtgen plaka kolye gibi çeşitleri de diğer küpe ve bileklik gibi aksesuarlarınız ile beraber kullanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz daha farklı bir tarz yakalamak için yıldız altın kolye çeşitlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

    ALTIN PLAKA KOLYE
  • Kasım 10, 2022 ÇOCUK

    Kız çocukları için ilk kız çocuk küpe çok kıymetlidir. Özellikle küpe devriminden sonra kız çocukları aynaya defalarca bakmak istemektedir. Küpeleri çok seven çocuklarınızın ortak zevklerini düşünerek özel tasarlanmış olduğumuz kız çocuk küpe çeşitlerimiz ile minik kalpleri kazanmayı amaçlıyoruz.

    KIZ ÇOCUK KÜPE MODELLERİ
  • Kasım 08, 2022 YÜZÜKLER

    Yıllardır özellikle evlilik tekliflerinin vazgeçilmez unsuru pırlanta yüzük modası asla geçmiyor. Daha çok evlilik hazırlığı yapan ve sevgi ile yıllardır eşlerinin hayat arkadaşı olan erkeklerin ilk tercihi olan bu hediyelik eşyanın modası hala eskimiyor.

    PIRLANTA YÜZÜK
  • Kasım 05, 2022 BİLEKLİKLER

    Yaratıcı bir hediye seçeneği olan ve aynı zamanda da sıkça tercih edilen nazar boncuklu altın bileklik çeşitleri kesinlikle sevdiklerinize armağan etmek için şık bir seçenek olacaktır. Duruşu ve hoş görünümü sayesinde son derece beğenilen nazar boncuklu bileklik modelleri sayesinde sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

    NAZAR BONCUKLU ALTIN BİLEKLİK
  • Kasım 05, 2022 KÜPELER

    Genellikle günlük olarak rahatlıkla kullanılabilen aksesuar çeşitleri arasında yer alan altın halka küpe modelleri son dönemlerde sıkça tercih edilen takılar arasında yer almaktadır. Özellikle de minimal tarzlı gömlekler ve yüksek bel pantolonlar ile beraber rahatlıkla kullanılabilen küçük halka küpe altın çeşitleri şık ve zarif bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

    ALTIN HALKA KÜPE
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum