ALTINTAŞ BLOG

  • Kasım 01, 2022 KOLYELER

    Şık bir görünüm elde etmek ve aynı zamanda da kombinlerinizi aksesuarlarınız ile uyumlu bir şekilde tamamlamak için seçeceğiniz altın kolye ucu modellerinde dikkat etmeniz gereken bazı detaylar elbette bulunmaktadır.

    ALTIN KOLYE UCU
  • Ekim 27, 2022 TAKIMLAR

    Setler genellikle düğün, nişan gibi törenlerde ya da yıl dönümü doğum günü gibi özel anlarda hediye edilen, eşsiz parçalardan oluşan bir takımdır. İçerisinde kolyesi, küpesi ve bilekliği ile takım olarak sunulmaktadır. En çok tercih edilen gerdanlık seti modelleri arasında baget taşlı, su yolu ve altın takımlar yer almaktadır.

     

    GERDANLIK
  • Ekim 19, 2022 KOLYELER

    Günlük olarak veya özel günlerde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve birçok kombininizle büyük bir uyum sağlayacak olan madalyon kolye çeşitleri oldukça popülerdir. Hem sade hem de hoş bir görünüme sahip olan altın madalyon kolye çeşitleri sadece klasik değil aynı zamanda da spor kombinlerinizle beraber de rahatlıkla kullanabileceğiniz aksesuar çeşitleri arasında yer almaktadır

    MADALYON KOLYE
  • Ekim 17, 2022 KOLYELER

    Kadınların en çok tercih ettiği takılar arasında yer alan figürlü kolyeler, sadeliğin yarattığı şıklık olarak tanımlanmaktadır. Son derece geniş bir yelpazede tasarlanan altın kolye modelleri arasında öne çıkan ve en çok tercih edilen model yonca altın kolye olmaktadır. Son derece sade ve şık bir tasarım olan modelleri, tercih sıralamasında kalpli altın kolye takip etmektedir. 

    FİGÜRLÜ KOLYELER
  • Ekim 15, 2022 YÜZÜKLER

    Değerli taşlar ile yapılan tüm takıların kadınlar için ayrı bir yeri vardır. Bu sebeple kadınlara özel günlerde altın pırlanta yüzük hediye edilir. Firmamız Altıntaş sektöründe 50 yıllık bir deneyime sahiptir ve doğal olarak bu deneyimin getirmiş olduğu tecrübeler ile sizlerin özel günlerinizde talep ettiğiniz nitelikte pırlanta yüzük, tektaş yüzük ve incili yüzük gibi pek çok modeli özel olarak tasarlamaktadır.

    PIRLANTA YÜZÜK
  • Ekim 13, 2022 YÜZÜKLER

    Baget yüzük modelleri, her dönem cazibesini yitirmeyen, en çok tercih edilen takıların başında gelmektedir. Kendine has kesim yöntemi sayesinde değerlenen ve öne çıkan baget altın yüzük, şık bir kullanım imkanı sunmaktadır. Baget formunda hazırlanmış kalpli yüzük ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Şıklık ile gösterişi bir arada tutan, sevdiğinin ön plana çıkmasını isteyenler için büyük baget yüzük modelleri tavsiye edilmektedir.

    BAGET YÜZÜK MODELLERİ
  • Ekim 11, 2022 KOLYELER

    Zarif ve anlamlı dualı kolye ucu modelleri kadınların tercihleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Dualı kolye ucu modelleri ruhen sizleri rahatlatırken aynı zamanda şık bir görünüm sağlamak için oldukça iyi bir parça olabilir. Tam anlamıyla hem maddi hem manevi bir değer olan dualı kolye ucu modelleri kadınların günlük ve özel anlarına eşlik etmeye uygun nitelikte tasarlanmaktadır.

    DUALI KOLYE UCU MODELLERİ
  • Ekim 08, 2022 KÜPELER

    Neredeyse tüm dünyada kız çocukları küçük yaşlarda çocuk altın küpe modelleri ile tanışmaktadır. Peki, çocuk altın küpe modellerini seçerken nelere dikkat etmeliyiz? Öncelikle küpe bir çocuğun hareketli yaşamına uyumlu olmalıdır. Bu noktada, kızınız için ya da hediye olarak alacağınız çocuk altın küpe modellerinden birini günlük kullanıma uygun tarzda seçmenizi öneririz. Fakat dikkat etmeniz gereken bir husus ise kullanım sonrasında çıkarıp kutusuna kaldırmak olacaktır.

    ÇOCUK ALTIN KÜPE
  • Ekim 06, 2022 BİLEKLİKLER

    Şıklığına ve zarafetine düşkün kadınların severek kullandığı su yolu bileklikler günlük kullanımda zarif bir görüntü kazanmanızı sağlayacak modeldir. Günlük Kullanıma son derece uygun olan su yolu bileklikler sade bir tasarım ürünüdür. Ancak bu sadelik sizi yanıltmasın çünkü kullanılan değerli pırlanta taşlar ile hazırladığımız su yolu bileklikler aynı zamanda tüm özel gün ve gecelerinizde kolunuzda eşsiz bir görüntü sergilememizi sağlayacak niteliktedir.

    SU YOLU BİLEKLİKLER
  • Ekim 04, 2022 TAKIMLAR

    Türk kültüründe evlenecek olan çiftlerin düğün öncesi giysi ve takı alışverişi geleneği yüzyıllardır sürmektedir. Bu nedenle de gelin adayları bilezik, yüzük, ve gerdanlık seti gibi takılarını düğün öncesinde almak için büyük bir heyecan duyar. Türk toplumu yeni yuva kuracak olan gençlere maddi destek sağlamak amacıyla bu geleneğe başlamış olsa da günümüzde sadece maddi destek sağlamak amacı düşünülmüyor aynı zamanda gelinin tüm takı ihtiyaçları karşılanıyor.

    GERDANLIK SETİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum