ALTINTAŞ BLOG

  • Eylül 15, 2022 ERKEK

    En şık aksesuar çeşitleri arasında yer alan erkek altın bileklik ile hem gösterişli hem de hoş bir görünüm elde etmeniz mümkün. Modası asla geçmeyen erkek için altın bileklik çeşitleri yaratıcı ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor. Özellikle de son dönemlerde daha da popüler hale gelen erkek altın zincir bileklik tasarımları klasik giyim tarzında kombinlerin daha hareketli ve daha gösterişli bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

    ERKEK ALTIN BİLEKLİK
  • Eylül 14, 2022 BİLEKLİKLER

    Şahmeran modelleri , gün be gün yepyeni ürünler ile vitrinleri süslemeye devam etmektedir. Şık takı dendiği zaman ilk akla gelecek ürünlerden olan şahmeran takısı ya da altın şahmeran, şahmeran modelleri arasındaki zenginliği de gözler önüne sermektedir. Altın şahmeran , özel bir yemeğe giderken, günlük hayatta, düğünlerde ya da şık organizasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek her kıyafete uyum sağlayacak aksesuarlardan biridir. Aksesuarı ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi seven kadınların tercihi olan şahmeran ile kendinizi ödüllendirin. Şahmeran modelleri Altıntaş’ta.

    ŞAHMERAN BİLEKLİK
  • Eylül 13, 2022 KOLYELER

    Altın kolye modelleri sürekli olarak yenilenmekte ve tüm modeller kişilerin zevklerine ve aynı zamanda tercihlerine göre hazır hale getirilmektedir. Atatürk imzası kolye özel tasarım ürünler içerisinde yer almakta ve bu kolyelerin farklı boyutları ile tüm kişilere her zaman güvenilir bir şekilde sunulması mümkün olmaktadır. Yonca altın kolye uç olarak genellikle tercih edilirken görsel olarak muhteşem bir şıklığı ifade etmektedir.

    ALTIN KOLYE MODELLERİ
  • Eylül 12, 2022 KOLYELER

    Altın, bir kadının en sevdiği takı aksesuarlarından biridir. Her yeni model ile kendini yenileyen ve süsleyen kadınların en çok tercih ettiği modellerden olan altın kolye ucu, kolyeler için vazgeçilmez detaylardan biridir.

    KOLYE UCU MODELLERİ
  • Eylül 09, 2022 KÜPELER

    Çocuk küpesi, çocukları için anneleri tarafından en fazla tercih edilen aksesuarlardan biridir. Kız çocuklarının da en sevdiği takılardan olan küpe, her geçen gün yepyeni modelleri ile de dikkat çeken bir zenginliğe kavuşmaktadır. Ancak çocuk küpesi deyip geçmemek gerek.

    ÇOCUK KÜPESİ
  • Eylül 08, 2022 YÜZÜKLER

    Baget yüzük, yüzük dünyası içinde kadınların en çok tercih ettikleri ve beğendikleri modeller arasında yer almaktadır. Baget yüzük dikdörtgen bir şekle sahiptir. Bilindik ancak modası hiçbir zaman geçmeyecek yüzüklerden olan baget yüzük almak için pek çok neden bulunmaktadır.

    BAGET YÜZÜK MODELİ
  • Eylül 07, 2022 KÜPELER

    Altın küpe çeşitleri , pek çok kadının takı ihtiyacını karşılayan en sevilen ürünlerden biridir. Altının asilliği, küpenin şıklığı ile her gün bambaşka modeller ile dikkat çeken altın küpe çeşitleri , seçimi kolay gibi dursa da bu ürünleri alırken dikkat edilmesi gereken belirli konular bulunmaktadır.

    ALTIN KÜPE
  • Eylül 06, 2022 KÜPELER

    Yüz hatlarına en uygun ürünün seçilmesine yardımcı olan altın küpe modelleri her zaman daha şık ve her zaman daha iyi görünmek isteyenler için ürün çeşitliliği sunmaktadır. Altın küpe çeşitleri her tarza ve her zevke uygun olurken kişilerin kendilerini daha iyi ve daha özel hissetmelerine olanak sağlayacak ürünleri ile de herkes tarafından tercih edilmektedir. Halka küpe seçimi için birçok farklı boyda ürün bir araya gelirken aynı zamanda bu ürünlerin kişilerin kendilerine yakışması için özel olarak hazırlanması sağlanmaktadır. Vidalı küpeler genel olarak daha küçük yüz hatlarına sahip olabilen insanlar için tercih edilmektedir. Her zaman zarif ve şık ürünlere sahip olmak isteyen tüm kişiler için birbirinden farklı ve kaliteli ürünler bir araya gelmeye devam etmektedir.

    KÜPE
  • Eylül 05, 2022 BİLEKLİKLER

    Altın kelepçe genel olarak tüm gelinlerin vazgeçilmezlerini içerisinde yer almakta ve bu görsel oldukça şık bir görüntünün çıkmasına olanak sağlamaktadır. Altın kelepçe modelleri farklı boyutları ve farklı görselleri sayesinde herkesin ihtiyacını karşılamaya ve özellikle birbirinden farklı modelleri en iyi şekilde bir araya getirmeye devam etmektedir. Kaburga bilezik fiyatları farklı boyutlarda ve farklı gramlarda özel olarak hazırlanan modellere uygun olacak şekilde ücretlendirilmektedir. Kaburga bileklik şık görseli ve herkesin ihtiyaç duyduğu ürün seçenekleri sayesinde her zaman en iyi şekilde beklentileri karşılamaktadır. 

    SÖZ KELEPÇESİ
  • Eylül 03, 2022 KÜPELER

    Sallantılı altın küpe birçok kadının vazgeçilmez aksesuarları içerisinde yer alırken bu ürünleri kullanacak kişilerin bilmesi gereken bazı küçük detaylar bulunmaktadır. Sallanan küpe görselde kadınların daha iddialı görünmesine yardımcı olmakta ve bu ürünler her yaş İçin uygun seçenekler meydana getirmektedir. Zincir küpe özellikle genç kesim tarafından hem özel günlerde hem de gündelik yaşamda rahat ve güvenli bir kullanım olanağı sağlamaktadır. Altın küpe ürünleri içerisinde birçok farklı seçenek yer almakta ve tüm ürünler aynı zamanda kısa sürede her ihtiyacı karşılamaktadır.

    KÜPE
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum