ALTINTAŞ BLOG

  • Şubat 27, 2023 KOLYELER

    Pullu altın zincir, göz alıcı bir görünümün anahtarını sunarlar. Altın zincirlerin üzerine işlenen pullar, kolyenin ışıltısını arttırır ve birçok farklı tarzda kıyafetle kullanılabilir.

    Pullu altın zincirler, özellikle özel günlerde tercih edilen aksesuarlardır. Gösterişli ve şık bir duruş sergilemek isteyenler için ideal bir seçim olabilirler. Ayrıca, pulların farklı boyutları ve şekilleri sayesinde, her kadının zevkine uygun bir model bulması mümkündür.

    Pullu altın zincir bakımı da oldukça kolaydır. Hafifçe nemli bir bezle silmek yeterlidir. Ayrıca, bu kolyelerin çizilmemesi için koruma kutularında saklanması önerilir.

    pullu altın zincir, altın kolye, altın zincir kolye, pullu zincir kolye
  • Şubat 25, 2023 KOLYELER

    Altın kolye, dünya genelinde her zaman popüler bir takı çeşidi olmuştur. Fakat işlemeli ve el işi altın kolyeler, sanatın inceliklerini yansıtması ve estetik açıdan daha zengin olması nedeniyle birçok kişinin tercihi haline gelmiştir.

    İşlemeli ve el işi altın kolyeler, elde yapılan zarif işçilikleri ile dikkat çekiyor. Kuyumcuların ustalıklı ellerinden çıkan bu kolyeler, küçük ve ince detaylarla doludur. Bu detaylar, işçiliğin zarafetini ve inceliğini ortaya koyar.

    Bununla birlikte, bu kolyelerde kullanılan işlemeler ve motifler, farklı kültürlerden ilham alabilir. Örneğin, Osmanlı, Hint veya Çin motifleri, altın kolyelerin özgün tasarımlarında kullanılan bazı öğelerdir.

    İşlemeli ve el işi altın kolye modelleri, şık ve zarif bir hediye seçeneği de olabilir. Sevdiklerinize özel bir armağan vermek isterseniz, bu kolyeler özellikle ön plana çıkabilir. Ayrıca, özel bir anlamı olan bir altın kolye, gelecek nesiller için bir miras olabilir.

    İşlemeli ve el işi altın kolyeler, sanatın inceliklerini yansıtan özel takılar arasında yer almaktadır. Zarif işçilikleri ve özgün tasarımları, bu kolyeleri diğer takılardan ayırmaktadır. Özel bir hediye seçeneği olarak veya kişisel kullanım için, işlemeli ve el işi altın kolye modelleri, her zaman değerli bir seçimdir.

    altın kolye, altın kolye modelleri, tuğralı kolye, tuğra kolye,
  • Şubat 21, 2023 KOLYELER

    Yüzyıllardır takılar herkesçe kullanılmaktadır. Tarih kitaplarını karıştırırsanız, kralların ve hanedanın mutlaka takılarının olduğunu fark edeceksinizdir. En tanıdık örnek ise Sultan Selim demek yanlış olmaz.  Farklı tarzlarda farklı tasarımlarda kolyeler, herkesin zevkine göre bulabileceği çeşitleri ile oldukça geniş kapsamlı modellere sahip.

    altın kolye, kadın altın kolye, kutup yıldızı altın kolye, minimal kolye,
  • Şubat 18, 2023 KÜPELER

    Takı takmak herkes tarafından, geçmiş zamanlardan günümüze kadar gelen bir tutku aslında. Kimileri şapka, saat ya da fular gibi aksesuarları tercih ederken bazıları için takı vazgeçilmezdir. Kolye, bileklik ve özellikle küpe herkesin sevdiği bir parça. Küpe, kolye ve bileklikten farklı olarak her tarza hitap eden bir ürün. Marjinal stilden klasik, geleneksel stile kadar geniş bir kitleye hitap eden takı parçasıdır küpe. Özellikle altın küpe hem kıymetli olması hem estetik durması nedeniyle çokça sevilmekte.

    altın küpe, halka altın küpe, altın taşlı halka küpe, halka küpe modelleri, küçük halka küpe altın
  • Şubat 15, 2023 YÜZÜKLER

    Altın yüzük, geçmişten günümüze en özel takılar arasındadır. Hem gündelik kullanımda hem de özel günlerde tercih edilebilirler. Zarif altın yüzük modelleri, özellikle ince ve narin tasarımları ile şıklığınıza şıklık katar. Birkaç maddede bu altın yüzük modellerinin kombin seçeneklerini sizler için sıraladık.

    Altın yüzük modelleri, altın yüzük, taşlı altın yüzük, altın baget yüzük
  • Şubat 13, 2023 TAKIMLAR

    Herkes için, takı dolabında mutlaka olmazsa olmaz evladiyelik diyebileceğimiz parçalar mevcuttur. Bu takılar arasında ışıltısı ile gözleri kamaştıran, olmazsa olmaz diyebileceğimiz bir takıdır altın su yolu set takımı. Aynı zamanda zamansız bir parça olduğundan her dönemde şöhretini koruyan dikkat çekici olmayı başaran altın set modelleri içerisinde her kadının vazgeçilmez özel gün takısıdır. Takım olarak kullanabileceğiniz gibi, tek parça halinde de kullanabilirsiniz. Örneğin altın taşlı kolye özel günlerde şık bir davet elbisesinin üzerinde sizi güzel hissettirebileceği gibi günlük kullanımda bileklik ya da küpeyi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Takı dolabınızda altın su yolu set bulunmuyorsa eğer, sizler için uygun fiyat avantajı sunan web sitemizdeki seçenekleri görmelisiniz.

    altın su yolu set, altın set modelleri, altın taşlı kolye, altın takı set, altın gerdanlık
  • Şubat 09, 2023 ZİNCİRLER

    Tüm dünyada değer verilen altın; doğum, evlilik gibi özel günlerde hediye olarak verilen değerli bir armağandır. Altın ürünlerin arasında en dikkat çekici olan kadın altın kolye farklı modelleri ile birbirinden güzel alternatifleri ile kadınların en sevdiği mücevherat ürünlerinin başında gelmektedir. İster özel bir günde sevgilinize, ailenize veya arkadaşınıza alın isterseniz kendinizi şımartmak için satın alabileceğiniz altın kolye modelleri her zevk ve tarza uygun seçenekler ile sizler için üretilmektedir. Kadın altın kolye, boynunuzda zarafeti ile ışıl ışıl parlayarak, gözlerin sizlerin üzerinizde olmasını sağlayacak ve sizleri daha güçlü hissettirecektir.

    kadın altın kolye, altın kolye modelleri, altın zincir modelleri, aynalı altın kolye, balık sırtı altın zincir
  • Şubat 07, 2023 ÇOCUK

    Çocuklarınızın ilk mücevheratı çocuk altın bilezik, minik bileklerinde sevimli bir takı olacaktır. Dilerseniz çocuğunuzun ismini yazdırabilir, onu özel hissettirebilirsiniz.

    çocuk altın bilezik, çocuk bilezikleri, altın bilezik modelleri, çocuk bilezik modelleri, nazar boncuklu künye
  • Şubat 03, 2023 YÜZÜKLER

    Sevgililer gününde evlenme teklifi edecekseniz eğer mutlaka seçeceğiniz yüzük çok özel olmalıdır. Güzel bir akşam yemeği için dışarı çıkın, ilk randevunuzda buluştuğunuz yeri tekrar ziyaret edebilir ya da hayallerinizde olan bir etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Sevgililer Günü, elbette romantik bir gündür. Bu romantik günde pırlanta baget yüzük ile evlenme teklifi etmek, sevgilinize unutulmaz bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Birçok insan hayatını birleştirmek istediği kişiye, özel bir zamanda onu şaşırtacak şekilde planlar yaparak evlilik tekliflerini ederler. Sevgililer günüde bu özel anı ölümsüzleştirmek için sıklıkla tercih edilen bir gündür. Çiftler bugünde sevdiği kişinin ona sevgililer günü sürprizi yapacağını hissedebilirler ama bu özel günde baget taşlı yüzük ile evlenme teklifi alma düşünceleri olmaz. Bu sebeple sevgilinize sürpriz içerisinde sürpriz yaparak onu şaşırtabilirsiniz.

    pırlanta baget yüzük, sevgililer günü hediyesi, baget taşlı yüzük, baget yüzük,
  • Şubat 01, 2023 KOLYELER

    İster kendinizi, ister sevdiğiniz birini şımartmak isteyin, ister tek başına istersenizde figürlü altın kolye uçları ile tarz yaratmak isteyin, çarpıcı görüneceğiniz birçok çeşit altın kolye modelleri bulunmaktadır. Hediye etmek veya kendinizi şımartmak için mükemmel olanı kolaylıkla bulabileceğiniz altın kolye seçeneklerini web sitesinde bulunan modelleri inceleyerek bulabilirisiniz.

    figürlü altın kolye, altın kolye modelleri, altın kolye, yonca figürlü altın kolye, dünya figürlü altın kolye
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum