EŞSİZ TASARIM VE STİLLER: KUTUP YILDIZI ALTIN KOLYE

KUTUP YILDIZI ALTIN KOLYE

Yüzyıllardır takılar herkesçe kullanılmaktadır. Tarih kitaplarını karıştırırsanız, kralların ve hanedanın mutlaka takılarının olduğunu fark edeceksinizdir. En tanıdık örnek ise Sultan Selim demek yanlış olmaz.  Farklı tarzlarda farklı tasarımlarda kolyeler, herkesin zevkine göre bulabileceği çeşitleri ile oldukça geniş kapsamlı modellere sahip. 

Günümüzde kadınlar kadar erkeklerin de kullandığını altın kolye modelleri en sevilen, hiç çıkarmadan taktığımız modeller arasındadır. Marjinal tarzı benimseyenlerden geleneksel çizgide kalmayı tercih edenlere kadar her kadının aksesuarı olarak kolyeleri görüyoruz. Kadın altın kolye çeşitleri bu anlamda en çok gördüğümüz kıymetli takılar diyebiliriz. Altın, gösterişli olmasının yanı sıra kadınların finansal yatırım amaçlı da tercih ettiği takı çeşididir. Bu sebeple altın kolyeler, her dönem modasını korumakta. Trendlerden asla düşmeyen altın kolyelerde tasarımlar değişse bile altın, popülerliğini hep koruyor. 

Son zamanlarda popüler altın modellerinden biri de kutup yıldızı altın kolye diyebiliriz. Kutup yıldızı tasarımı ile her kombinde muhteşem bir duruşu olacaktır. İster spor ister klasik giyinin kutup yıldızı modeli her konsepte yakışacaktır. 

 

Minimal Zarif Duruşu İle Sade ve Şık Olmanın Yolu: Kutup Yıldızı Altın Kolye 

Minimal altın kolye büyük ve çok hareketli kolyelerin yanı sıra ufak ama anlamlı tasarım sevenler için en çok tercih edilen takı modelleridir. Minimal tasarımlara bakıldığı zaman özellikle yıldız modelinin çokça popüler olduğunu görebilirsiniz. Her konsepte uygun bir tasarım olması nedeniyle de kutup yıldızı altın kolye tercih ediliyor. Spor giyimlerde bile minimal duruşu olduğu için uyumsuz durmayacaktır. Aksine sportif havanıza ufak bir ışıltı kazandıracaktır. Bu anlamda salaş ve spor giyimi benimseyen kadınların da sevdiği sadelik, minimal kolye oluyor. 

 

Kutup Yıldızı Altın Kolye İle Stilinizi Tamamlayıcı Işıltıya Sahip Olun 

Spor giyim gibi geleneksel giyimi seven kadınlar için de minimal altın kolye kullanımının yaygın olduğunu görebilirsiniz. Bununla beraber klasik giyimi seven ve ağır duruşa sahip olmak isteyen kadınlar da kombin tamamlayıcısı olarak altın kolye modelleri arasında en beğenilen model olan kutup yıldızı tasarımı tercih edebilir. 

Kolye zinciri olanlar direkt altın kolye ucu alabilir. Altın zincirlerinize yakışacak birbirinden eşsiz güzellikte kolye uçlarını edinebilirsiniz. Benzersiz altın kolye ucu modelleri için Altıntaş’ı ziyaret edin, stilinizi zarif modeller ile tamamlayın.

Etiketler: altın kolye, kadın altın kolye, kutup yıldızı altın kolye, minimal kolye,
Şubat 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum