1 2 >

TAKILARDA İNDİRİM FIIRSATLARI KAÇIRILMAYACAK AVANTAJLARDIR

Takılar, özellikle de altın tasarımlarda indirim çok fazla uygulanan bir yöntem değildir. Ancak, bazı durumlarda yakalanan fırsatlar, çok özel tasarımlara çok özel fiyatlarla sahip olma imkanı sunmaktadır. Bu olanaklardan yararlanmak, kadınlar için son derece önemli olmaktadır. 

 

Altın Takılarda Fırsat Ürünlerini Kaçırmayın

Pazarlama ve satış teknikleri arasında gösterilen ve birçok üründe zaman zaman uygulanan indirim, altın sektöründe çok fazla görülmemektedir. Özel günlerde yapılan bazı indirimler ise normal koşullarda ekonomik gücün yetmeyeceği tasarımlara sahip altın takıları alma imkanı yaratmaktadır. Kadınlar, karşılarına çıkan bu fırsat sayesinde uzun süredir isteyip de sahip olamadıkları hayallerini süsleyen tasarımları kolaylıkla alabilmektedir. 

 

Her kadının özel gün ve davetlerde şıklığını pekiştirecek altın gerdanlık modellerine sahip olmak istemektedir. Ancak, gerek tasarımı, gerekse kullanılan altının yoğunluğu nedeniyle son derece yüksek bir bedele sahip bu takılar, kolay elde edilir konumda bulunmamaktadır. Son derece özel tasarımlara sahip olan altın gerdanlık modellerinde, uygun fiyat şansı yakalandığında kaçırılmayacak bir fırsat olarak değerlendirilmektedir. 

 

Altın Zincir Kolye Her Kadının Boynunda Eşsiz Bir Görünüm Sunmaktadır

Altın zincir kolye modelleri, şık ve zarif tasarımları ile her kadının boynunda eşsiz bir güzellik yaratmaktadır. Kullanım amacına göre çok farklı tasarımlarda hazırlanan kolye modelleri, hem zincir hem de kolye ucu ile bir bütün olarak sunulmaktadır. Yalnızca altın zincirin kullanımı çok yaygın değildir. 1980’li yıllar ile 1990’larda hem erkek, hem de kadın için moda olan altın zincir alışkanlığı, günümüzde yerini çok daha özgün tasarımlara bırakmıştır. 

 

Aynı zamanda iyi bir yatırım aracı olarak da görülen altın zincir kolye modellerinde bazı tasarımlar öne çıkmaktadır. Maddi değer açısından yüksek modellerde pırlanta kesim taşlar kullanılmakta, özellikle baget kesim pırlanta kolye uçlarına son derece yakışmaktadır. 

 

Altın Bileklik Modelleri İle Tarzınızı Ortaya Koyun

Altın bileklik modelleri, hem kadın hem de erkek için hazırlanan tasarımlar ile bilekleri süslemeyi sürdürmektedir. Diğer takılarda olduğu gibi çok farklı tasarımlara sahip olan bu ürünlerin kullanımında herhangi bir yaş skalası bulunmamaktadır. Ancak, günümüzde bileklikleri genellikle gençler tercih etmektedir.

 

Altın bileklik, yalnızca altının kullanıldığı özgün tasarımlar olarak sunulmasının yanı sıra farklı değerli taşlar ile süslenen modelleri ile de ilgi görmektedir. Bileklikler hem erkek, hem de kadın için tasarlanan çift modellere de sahiptir. Sevgililer ya da eşler bileklik ürünlerini birlikte seçerek kullanabilmektedir.

 

Altın Küpe Modelleri Küçük Yaşlardan İtibaren Kadınların Kulaklarını Süslüyor

Kızların bebeklik çağlarından itibaren ilk takıları arasında yer alan altın küpe modelleri, yaşamı boyunca en fazla kullandığı aksesuarlardan biri olarak öne çıkmaktadır. Küçük altın küpe bebeklik dönemlerinde tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. Taşıması daha kolay olan ve bebeğin kulağına zarar vermeyen küçük altın küpe, yetişkin hale gelindiğinde de kombinlerin vazgeçilmezleri arasına girmektedir.

 

Halka küpe, hemen hemen her kadının mücevher kutusunda bulunmakta, uygun kombinlerin tamamlayıcısı olarak kullanılmaktadır. Modası geçmeyen takılar arasında yer alan halka küpe, boyutlarına göre şekillenmektedir. 

 

Erkekler İçin Şövalye Altın Yüzük Modası Geri Dönüyor

Altın takılar elbette yalnızca kadınlara özel tasarlanmamaktadır. Yoğunluğun kadınlara verildiği takı tasarımlarından 1980’lerin modası olan şövalye altın yüzük modelleri günümüzde yeniden revaçta olan ürünler arasına katılmaya başlamıştır. Son derece büyük tasarımlar olan şövalye altın yüzük modelleri yekpare altın olarak hazırlanmaktadır. Parmağın büyük bir bölümünü kaplaması ile bilinen bu modeller son derece gösterişli bir görünüm sunmaktadır.

 

Siz de altın küpe modelleri başta olmak üzere indirimli fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız Altıntaş Online en doğru adres olacaktır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum