FARKLI BİR TARZ: ŞAHMERAN BİLEKLİKLER

ŞAHMERAN BİLEKLİKLER

Takı dünyasının birbirinden renkli ve zarif tasarımları arasında şüphesiz en kibar olanlarından biri şahmeran bileklik. Bilekle parmağı ince bir zincirle birbirine kesiştiren bu minimal tasarım genç kızların çok severek kullandığı bir model. Şahmeran takısı bir efsane ile anlatılan ve çıkış noktasını özel bir hikâyeye dayandıran zarif bir aksesuar. Bu sebeple özellikle hediye etmek maksadıyla çokça tercih edilmekte. Özel ve anlamlı bir hediye olarak bu bileklikleri çok seveceksiniz! 

 

Şahmeran Modelleri Nasıl Seçilir?

 

Şahmeran modelleri farklı tasarımlarla görebileceğiniz, zarif detayları ile süslenmiş şekilde olabilir. Genelde bilek kısmında hareketlendirilen zincir kısmında sakin geçişli bir bileklik modelidir. Sürekli bileğinizde taşıyabileceğiniz bu aksesuar her kıyafetiniz ve her konseptinizle uyum sağlayacaktır. 

Altın şahmeran bileklik modelleri farklı dokunuşlarla renklendirilebilir. Altın, sevdiğimiz ve kıymet verdiğimiz bir aksesuar. Altın ve şahmeranın muhteşem buluşması ile zarafetinizi yükselteceksiniz. Yılanlı altın şahmeran bileklik yine en çok tercih edilen modellerden biridir. Yılan deseni ile tasarlanmıştır. Şık ve zarif duruşu ile bileğinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. 

İnci altın şahmeran ise daha özel günlerde tercih edebileceğiniz bir modeldir. Bilek kısmında inci detayı ile süslendirilmiştir. 

 

Şahmeran bileklikleri nasıl kullanmalıyız?

 

Elbette aksesuarların güzelliği doğru kullanımı ile ortaya çıkar. Bu nedenle kıyafetinizle, gireceğiniz ortama uygun aksesuarlar seçimi muhteşem bir uyum yakalar ve göz alıcı görünmeniz sağlanır. Şahmeran bileklik kullanımı kolay olacaktır. Çünkü her konsepte uygun olacaktır. Zarif ve minimal tasarımı hem spor hem şık olmanız gereken zamanlarda size narin parıltılar katacaktır. Severek kullanacak ya da sevdiklerinize hediye edebileceksiniz. 

Şahmeran takısı kullanımı kadınlarda oldukça yaygın olup gözde bir aksesuardır. İnce bir detay olmasına rağmen zarafetinizi hemen ortaya koyacaktır. Siz de şahmeran bileklik ile ışıltı saçmak istiyorsanız Altıntaş sitesindeki modellere göz atabilirsiniz. 

Etiketler: ŞAHMERAN BİLEKLİKLER
Aralık 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum