HALAT ZİNCİR KOLYE NERELERDE TAKILIR VE NASIL KOMBİNLENİR?

HALAT ZİNCİR KOLYE

Eşsiz tasarımlarıyla birlikte geçmişten günümüze geleneksel olan altın takma kültürü yaygın olarak hala devam etmektedir. Sınırsız tasarımları ve sade görünüşleri ile beğeni toplayan altın halat zincir ile zarif görüntünüze asillik katacaksınız. Aksesuar olarak da gündelik yaşamda aktif kullanımı yaygın olan altın zincir, sevdiklerinizin düğünlerinde, çeşitli organizasyonlarda, özel günlerde ve davetlerde de takılır.

Şık davetlerde drapeli elbise, ince topuklu bir ayakkabı, portföy çanta ve sizi değerli hissettirecek burmalı zincir kolye yanında altın yüzük ve ipek halat altın bileklik ile tercih edebileceğiniz şık kombinlerinizin göz alıcı ürünleri olacak. Günlük hayatta giydiğimiz beyaz yakası açık gömlek ve kumaş pantolonla da kombini yapılan burgulu zincir her anınıza eşlik edecek. Üç renkli halat burgulu zincir ile üç renkli burgu altın küpe müthiş renk geçişleriyle en güzel kombin ürünleriniz arasında yerini alacak.

 

Benzersiz Görüneceğiniz Halat Zincir Modelleri

 

Her kombininizin üzerine oturacak halat zincir modelleri herkesin gönlünü fethediyor. Burmalı zincir kolye ve 1,5 metre uzunluğunda boynunuzu saran 14 ayar halat zincir günümüzde en trend olan değerli eşya ürünleri arasındadır. İpek halat zincir, kilitli halat zincir, süzme halat zincir, aralıklı halat zincir, örgü halat zincir, 50cm üç renkli muhteşem halat zincir kolye ve hilal kolye uçlu halat zincir kolye zirvede yerini korumaya devam eden en sevilen halat zincir modelleri arasındadır. 

 

Paha Biçilemez Altın Halat Zincir Fiyatları

 

Özdeğerinize değer katacak altın halat zincir günden güne paha kazanmaktadır. İyi bir yatırım ürünü, zarif ve gösterişli bir aksesuar olan altın zincir kararma yapmaz ve orijinalliğinden ödün vermez. Alınan gramajlara ve modellere göre değişkenlik gösteren halat zincir kolye alınan en paha biçilemez değerli madenlerin arasındadır. Geleneksel takı ürünü olan altın, sevdiklerinizin düğünlerinde takabileceğiniz 14 ayar halat zincir en sevilen zincir modelleri arasındadır. Siz de en özel günlerde mutluluk vermek istiyorsanız Altıntaş Online mağazasını ziyaret edebilir ve dilediğiniz güzellikteki ürünleri internete özel fiyatları ile satın alabilirsiniz.

Etiketler: HALAT ZİNCİR KOLYE
Aralık 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum