PIRLANTA BAGET KÜPE MODELLERİ İLE IŞILDAYIN

PIRLANTA BAGET KÜPE

Moda tutkunlarının vazgeçilmezi olan baget pırlanta küpe ile kendi ruhunuzdaki derinlikleri pırlanta küpelerinize yansıtmak mümkün. Elmas küpe modelleri arasında yer alan elmas montürlü pırlanta küpe en beğenilen elmas küpelerin arasındadır. İnce işlemeli siyah renge ve çiçek görünümüne sahiptir. Nadide taşlardan biri olan safir güveni ve şefkati temsil eder. Görüntüsü, rengiyle insanı büyüleyen ve kendine çeken safir küpeler montürlerinde bulunan pırlantalarla akıllardaki yerini alıyor. Duru güzelliğiyle ön plana çıkan baget küpeler ile şık kombinlerinizde kullanılan ender ürün olacak.

 

Pırlanta Gibi Kombinlere Baget Küpeler

 

Geçmişten günümüze sevilen ve en çok kullanılan küpe, tasarımlarının gelişmesi ve daha da değerlenmesiyle birlikte doğada bulunan özel taşlardan ilham alınarak tasarlanan, doğal taşlarla birlikte kullanılan küpeler piyasaya sürülmüştür. Elmasın işlenmesi ve pırlantanın küpelerde yerini almasıyla ortaya çıkan baget küpeler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Hem zarif görüntüsüyle beğeni toplayan hem de değerli taşlarla kaplanan baget pırlanta küpe aynı zamanda günden güne değerlenerek yatırım haline geliyor.

Kendi stilinizi ortaya koyabileceğiniz kombinlerinizde ışıldamanızı sağlayan baget pırlanta küpe her tarzınızda sizinle. Dilerseniz davetlerde, organizasyonlarda, düğünlerde ve günlük yaşamda da takabileceğiniz aksesuarlardandır. Gece davetlerinizde saks mavisi balık model bir elbise ile safir küpeler yanında safir taşlı bileklik, kolye, yüzük kombinlerinize eşlik edecek en uygun takıların başındadır. Şık bir davette siyahın asilliğini konuşturacak elmas montürlü küpe, baget küpe ve elmas yüzüğünüzü takmayı unutmayın.

 

Vazgeçilmeyen Fırsatlar Köşesinde: Pırlanta Küpe

 

Gün geçtikçe artan ilginin yanında estetik görünüme sahip olan pırlanta küpe tasarımlarını kendinize alabileceğiniz gibi özel günlerde eşinize, annenize ve çocuklarınıza verebileceğiniz en güzel hediyelerin başında gelir. Pırlanta küpe modelleri arasında artan karatları ve kullanılan ayarlarıyla birlikte değişen fiyatlar size sunulan en uygun fiyatlardır. Geçmişten günümüze elli yıldır çizgisini ve kalitesini bozmayan Altıntaş altında, pırlantada gün geçtikçe yenilenen, ilgi gören ürünleri ve kampanyalarıyla birlikte   Altıntaş Online web mağazalarında elmas küpe modelleri ve pırlanta küpe modelleri sizlerin nezdinde beğenilerinizi toplamayı bekliyor.

Etiketler: PIRLANTA BAGET KÜPE
Aralık 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum