SİZE ŞANS GETİRECEK BAGET TAŞLI BİLEKLİK MODELLERİ

baget taşlı bileklik

Geçmişten günümüze altın, insanı her zaman cezbetmiştir. Zaman geçtikçe artan altın sevgisi ile birlikte altın yeni formlara ulaşarak aksesuar ürünü olarak da kullanılmaya başlanmıştır. Pırlanta ve altın severlerin bir araya geldiği baget taşlı bileklik tüm zarafetiyle kadınların beğenisini toplamıştır. İnce ince işlenen dikdörtgen şeklindeki bagetin altınla muhteşem uyumu ile ortaya çıkan bileklikler, bilekleri saran narin ve zarif bir görüntüye sahiptir.

Kadın altın bileklik modelleri arasında yer alan ve en sevilen ürünlerin başında gelen yılan zincirli baget taşlı altın bileklik detay işlemeleriyle ön plana çıkıyor. Beyaz altın baget bileklik nadide görüntüsüyle ilgileri üzerine çekmektedir. Kendi tarzınızla ortaya çıkabileceğiniz makaron ve kelepçeli baget taşlı bileklik ile her zaman moda ikonu gibi görüneceksiniz.

Kombinlerinizin Altın Kuralı: Baget Taşlı Altın Bileklik

Sokak tarzınıza yansıtacağınız baget taşlı altın bileklik kombinlerinizin vazgeçilmez altın ürünü olacak. Gittiğiniz davet, düğün ve organizasyonlarda takacağınız özel koleksiyon ürünü olan jazibee, ince elenip sık dokunulmuş beyaz altın baget bileklik ile jazibee koleksiyonundan yüzük ve kolye takarak görenleri büyüleyecek bir gün yaşayacaksınız. Yılan zincirli büyük baget bileklik altın detayıyla sevenlerin ilgi odağı olacaksınız. Giyeceğiniz gece mavisi bir kıyafetle bütünleşecek olan bileklikler baget pırlantalarıyla ışıl ışıl görüneceğiniz bir gece daveti olacak. Kelepçe baget bileklik altın severlerin tek noktada buluştuğu baget taşlı kelepçe bileklik kombinlerinizin en zarif ürünü olmayı bekliyor.

Gecenin Parlayanlarına Baget Bileklik Altın Fiyatları

Her zaman ilgi görenlerin arasında bulunan baget pırlanta bileklikleri, eşinize, annenize, sevdiklerinize ve kendinize vereceğiniz en güzel hediyedir. Özel günlerinizin vazgeçilmezi baget bileklik altın fiyatları alınan gramaja ve altın ayarına göre değişirken kendinize en yakışacak ürünü seçmeniz her zaman en önemlisidir. Kararma yapmayan kadın altın bileklik modelleri ile her gecenin parlayanı olacaksınız. Değişmeyen kalite ve güler yüz ile en uygun baget bileklik altın fiyatları müthiş kampanya ve fırsatlarıyla Altıntaş Online sitesinde sevdiklerinize mutluluk getirmek için tek tıkla gönüllerinde taht kurmayı bekliyor.


 
Etiketler: baget taşlı bileklik, baget bileklik altın fiyatları, Altıntaş Online, Kadın altın bileklik modelleri
Aralık 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum