ALTINTAŞ BLOG

  • Temmuz 29, 2022

    Özellikle kadınların yüzyıllardır kullandığı altın küpe , farklı bir görünüm elde etmek ve kombinlerin estetiğini tamamlamak amacıyla kullanılmaktadır. Son yüzyılda erkeklerin de oldukça fazla rağbet gösterdiği küpeler oldukça farklı modele sahiplik etmektedir.  Altın küpeler kadınların ilk süs aksesuarlarından biridir, daha küçük bir kız çocuğu iken kulaklarına küpeler takılan kadınlar hayatları boyunca çeşitli modellerle altın küpe kullanırlar.

    ALTIN KÜPE
  • Temmuz 28, 2022 YÜZÜKLER

    Tüm sevdiklerinize uygun bir hediye tercihi olan isim yazılı bileklik almanın tam zamanı! Hediye alırken günlerce düşünmek yerine özel tasarım isimli altın bileklik modelleri arasından bir tercih yapmak sizin işinizi kolaylaştırdığı gibi sevdiklerinizi de son derece mutlu edecek bir hediyedir. Kullanımı son derece keyifli isimli bileklik modelleri aynı zamanda kişiye özel olması nedeniyle son derece özel armağanlar arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

    İsimli Bileklik
  • Temmuz 27, 2022

    Tüm kombinlere uyumlu bir erkek altın bileklik satın almak için hemen şimdi sayfamızı ziyaret edin. Minimal ölçülerde hazırlanmış sade ve zarif tasarıma sahip erkek altın bileklik modelleri seçmeniz size oldukça fazla avantaj sağlayacaktır. Çünkü hem şıklığınızı sergilemiş olacak hem de tüm ortamlarda tüm kombinlere uygun bir ürün tercih etmiş olacaksınız. 

    Erkek Altın Bileklik
  • Temmuz 26, 2022

    Kolyeler günlük şıklığın en çok kullanılan aksesuarları arasındadır, daha hareketli ve özel olmaları için kolye ucu modelleri kullanılır. Bazı kolye ucu modelleri ise şöyle sıralanabilir, nazar boncuğu kolye ucu ve de yonca kolye ucu gibi en sık kullanılan kolye uçlarıdır.

    KOLYE UCU
  • Temmuz 26, 2022

    Şıklığın önemli kurallarından biri doğru kombine doğru aksesuar kullanımıdır, erkek altın kolye modelleri de tasarımlarına göre uygun biçimde kombin edilmelidir. Özel günlerde kullandığınız takım elbiseler kravat ile kullanılacak ise kolye yerine altın bileklik modelleri arasından sade bir model kullanılması daha doğru olabilir.

    Erkek Altın Kolye
  • Temmuz 25, 2022

    Boyundaki şıklığa özen gösterenlerin beğenerek ve isteyerek taktıkları zincir, dümdüz bir takının, nasıl tek başına şık bir aksesuara dönüştüğünün göstergesi gibidir… Erkek ya da kadın fark etmeksizin beğenilerek kullanılan zincir modelleri, kimileri için şıklığın tamamlayıcısı, en önemli takı ürünlerinin başında gelir.

    zincir, zincir kolye, kadın zincir kolye, altın zincir kolye ,altın zincir fiyatları, altın kolye zincir, altın zincir modelleri, zincir kolye altın ,kolye zinciri, altın zincir kolye fiyatları, pullu zincirler, zincir modelleri, pullu zincir kolye, halat zincir kolye,
  • Temmuz 25, 2022 YÜZÜKLER

    Tektaş altın yüzük, her genç kızın hayallerini süsleyen takıların başında gelmektedir. Burada hayal elbette tektaş yüzük takmak değildir. Tektaş yüzük ile birlikte gelen mutluluk hayal edilen olmaktadır. Tektaş yüzük, evlilik tekliflerinin simge takısı olarak uzun yıllardır kullanılmaktadır. Yüzük modelleri arasında en dikkat çeken ürün olan tektaş altın yüzük gelenek olarak evlilik tekliflerinde genç kızdan alınan evet cevabının ardından bir daha çıkmamak üzere parmağına takılmaktadır.

    yüzük, yüzük modelleri, tektaş yüzük, tektaş altın yüzük, baget yüzük, tektaş çeşitleri, tektaş fiyatları, kalpli tektaş, baget tektaş, tektaş altın yüzük
  • Temmuz 23, 2022 YÜZÜKLER

    Birine sevgiyi göstermenin, o sevginin sonsuzluğa bağlandığını göstermenin en iyi yollarından biri olan yüzük, insanların süs eşyaları takmaya başladığı ilk çağlardan bu yana değişmeyen bir moda ile talep görüyor. Günümüzün evlenme tekliflerinin baş aktörü olan yüzük çeşitleri, ömürlük seçiliyor ve takan çiftleri birbirine bağlıyor. Ancak sadece hediye değil, kişinin kendisi için de beğenerek aldığı yüzük modelleri, kimi zaman bir sonraki nesle hatıra olarak bırakılıyor. Bu yönüyle yüzük, bir aksesuardan çok daha öteye geçip, ruhla bütünleşiyor.

    yüzük, kadın altın yüzük, altın yüzükler ,baget yüzük altın , baget yüzüğü, altın baget yüzük, altın yüzük fiyatları, yüzük modelleri, yüzük çeşitleri, tektaş yüzük, pırlanta yüzük, beştaş yüzük, tektaş altın yüzük, renkli taşlı yüzükler, taşsız altın yüzük
  • Temmuz 23, 2022 BİLEKLİKLER

    Zincir bileklik modelleri, özellikle altın takıların en dikkat çekici ürünlerdendir. Çok farklı tarzlarda hazırlanan bu takı modelleri, her zevke ve her kombine uyum sağlayabilen çeşitlerde oluşmaktadır. Zincir bileklik modelleri arasında sıra dışı dizaynı ile yılan zincirler ayrı bir öneme sahiptir.

    ZİNCİR BİLEKLİK MODELLERİ
  • Temmuz 23, 2022

    Asırlar boyu altının asaleti ve değeri hiç eksilmeden bugünlere gelirken, Antik Mısır ve Antik Yunan’da sıklıkla kullanılan altın set takımları, güncelliğini ve cazibesini halâ koruyor. Ancak arada bir fark var: Antik dönemlerde sadece asillerin ve soyluların kullanabildiği altın setler şimdi, şıklığına düşkün her kadının ulaşabileceği düzeye ulaştı.

    ALTIN SET
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum