ALTINTAŞ BLOG

  • Temmuz 22, 2022

    Küpe, bir kadının ilk takısı ve hayatı boyunca vazgeçemeyeceği bir tutkusu olarak dikkat çekmektedir. Doğumdan bir süre sonra kulağı delinen kız bebek küpe takmaya başlamakta ve bu yaşamı boyunca severek kullanacağı bir aksesuar haline gelmektedir. Küpe modelleri, ilk kullanılan küçük ve hafif modellerden, yaş ilerledikçe ağır ve gösterişli modellere geçiş yapmaktadır. İlk kullanılan küpe modelleri de dahil olmak üzere kullanılan modellerin altın olması önem taşımaktadır.

    KÜPE
  • Temmuz 22, 2022

    Pırlanta, klasik yüzük modellerinin yanında tarz yaratan pırlanta kolye modelleri ile boyunları da süslüyor. Parmağınızdaki ışıltıyı boynunuza taşıyan pırlanta kolye, göz alıcı renkleri ile size kusursuz bir güzellik sunmaktadır.

     

    pırlanta kolye, pırlanta kolyeler, zümrüt pırlanta kolye, yakut pırlanta kolye, pırlanta kolye fiyatları, zümrüt kolye, pırlanta kolye modelleri
  • Temmuz 21, 2022 YÜZÜKLER

    Kadınların yüzük modelleri ile ilgili tutkularını bilmeyen yoktur. Tüm parmaklarına ayrı yüzük takılsa da kadın için asla yeterli olmaz. Her kadının hayır diyemeyeceği tek aksesuar belki de yüzük modelleri olmaktadır. Ancak, fantezi yüzükler bu tutkunun içinde ayrı bir yere sahiptir. Kadın için aksesuar, özellikle de yüzük kırmızı çizgidir. Takıp takıştırmayı seven her kadın için mutlaka uygun yüzük modelleri bulunmaktadır. Ancak, fantezi yüzükler listenin ilk sıralarında yer almaktadır.

    YÜZÜK MODELLERİ
  • Temmuz 21, 2022

    En büyük telaşlardan biri olan hediye seçme süreci, altın kolye ucu ile çok kolay hale gelebilmektedir. Kendinizin ya da sevdiğiniz iminin baş harfini taşıyan altın harf kolye ucu her dönem revaçta olan hediyelerden biri olarak dikkat çekmektedir. Bütçenizi de çok zorlamayacak kıymetli bir hediye düşünülüyorsa, kolye ucu seçeneğinin değerlendirilmesi uygun olacaktır.

     

    ALTIN KOLYE UCU
  • Temmuz 20, 2022

    İnsan yaşamında çok özel anlar vardır, bu özel anların başında da pırlanta yüzük ile yapılan evlilik teklifleri yer almaktadır. Pırlanta, doğada bulunan eşsiz elementlerden biridir, bu nedenle de eşsiz bir tekliğin anahtarı olarak kabul görmektedir. Sevdiğinize o en özel soruyu sormaya hazırlanıyorsanız, yapmanız gereken ilk şey bu özel anı ölümsüzleştirecek tektaş pırlanta almak olacaktır. Ancak, bu öyle çok kolay yapılabilen bir alışveriş olmayacaktır. Tektaş pırlanta yüzük, seçimi ustalık gerektiren nadir bir takıdır.

    yüzük
  • Temmuz 20, 2022

    İnsanlık tarihi boyunca törenler ya da dini ayinler için değerli madenlerden özenle işlenen küpe, günümüzde şıklığın vazgeçilmez parçalarından biridir. Her biri tasarım harikası binlerce modeli ile küpe çeşitleri, şekilleri ve üzerinde taşıdığı sembollerle de kişinin yaşam tarzının dışavurumu gibidir.

    küpe, kadın altın küpe, altın küpe modelleri, altın küpe fiyatları ,tragus küpeler ,halka küpe modelleri halka küpe altın, altın top küpe ,halka altın küpe ,en çok satılan altın küpe modelleri ,küpe modelleri altın, küpe çeşitleri, altın küpe çeşitleri, nazar boncuklu küpe, baget küpe, baget küpe altın
  • Temmuz 19, 2022 YÜZÜKLER

    Değerli madenler işlenmeye başladığı ve takı ve süs eşyalarına dönüştürülmeye başladığından bu yana kolye, zarafetin ve asaletin bir göstergesi gibi olmuştur. Özellikle altın kolyeler, bir sanat eserine dönüşen özel tasarımlarla kadınların asırlardır vazgeçemediği en önemli aksesuarlardandır. Şık bir davete katılırken, ya da bir buluşmaya giderken takılabilecek ve şıklığa şıklık katabilecek pek çok kolye modeli bulmak mümkündür.

    ALTIN KOLYE
  • Temmuz 19, 2022 YÜZÜKLER

    Erkek altın takı seçenekleri bir hayli sınırlıdır. Takıların çoğunlukla kadınlar için hazırlandığı göz önünde bulundurulduğunda bu da normal karşılanmalıdır. Ancak, erkek altın bileklik ve erkek altın yüzük modelleri, tarz sahibi erkeklerin vazgeçilmezlerindendir. Takı dendiğinde kadın akla gelmektedir, ancak erkek altın takı modelleri de bulunmaktadır. Erkekler genellikle takı olarak yüzük kullanmayı tercih etmektedir. Bu da çoğunlukla alyans olmaktadır. Evlilik sürecinde kadın tektaş takarken, erkek için altın söz yüzükleri mevcuttur. Bu evlilik sürecinin ilerleyen zamanlarında yerini erkek altın yüzük modellerine bırakmaktadır.

    erkek altın takı, erkek altın takı modelleri, erkek altın bileklik , erkek bilekliği, bileklik erkek, altın erkek bileklik modelleri, erkek altın yüzük, erkek altın yüzük modelleri, erkek yüzük, erkeklere yüzük
  • Temmuz 18, 2022

    Çocuk takı modelleri ile küçük yaşlardan itibaren tanışmaya başlamaktadır. Kız çocuklar için öne çıkan iki ürün bilezik ve küpe olarak dikkat çekmektedir. Genellikle büyük anne ve büyük babanın kız torunlarına ilk hediyeleri olan çocuk küpeleri göz kamaştıran modelleri ile minik bedenleri süslemektedir. Kız bebeklerin tanıştığı ilk takı çok küçük yaşlardan itibaren çocuk küpesi olmaktadır. İlk adım ile birlikte kız çocuklarında küpe kullanmak bir tutkuya, alışkanlığa dönmektedir.

    ÇOCUK TAKI MODELLERİ
  • Temmuz 18, 2022

    Şıklığı kollarında taşımak ama bilezik kadar ağır bir aksesuar istemeyenlerin başucu ürünlerinden biri bileklik modelleridir. Şıklık kadar zarafet ve asaleti isteyenler için ise altın bileklikler vazgeçilmez ürünler olur.

    BİLEKLİK MODELLERİ
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum