ALTINTAŞ BLOG

  • Ekim 01, 2022 BİLEKLİKLER

    Şık bir görünüme sahip olan ve aynı zamanda da harika bir hediye olarak da satın alınabilecek olan erkek altın bileklik aynı zamanda da günlük olarak kullanılan bir üründür. Altın erkek bileklik bakımı günlük olarak değil sadece belirli aralıklarla ve düzenli olarak yapılmalıdır.

    ERKEK ALTIN BİLEKLİK
  • Eylül 28, 2022 KOLYELER

    İnsanoğlu zaman zaman manevi güce ihtiyaç duymaktadır, bu nedenle de bazen inançlar ortaya çıkabilmektedir, bunlardan bir tanesi de Yonca kolye uğurlu ya da şans getirici inancıdır. Aslında psikolojide olumlu düşünmenin etikleri sıklıkla anlatılmaktadır. Bu açıdan bakılacağı zaman alacağınız 4 yapraklı yonca kolye size ve sevdiklerinize şanslı olabilirim mesajını vererek bir hatırlatıcı olabilir bu sayede olumlu düşünerek daha verimli bir yaşama sahip olabilirsiniz.

    YONCA KOLYE
  • Eylül 27, 2022 KOLYELER

    Son derece özel ve şık takıları arasında yer alan pırlanta kolye çeşitleri hem özel hem de zarif bir aksesuar türüdür. Her kadın tarafından beğeni ile kullanılan pırlanta kolye modelleri ile şıklığınızı taçlandırırken aynı zamanda da modaya yön verebilirsiniz.

    PIRLANTA KOLYE MODELLERİ
  • Eylül 26, 2022 KOLYELER

    Birbirinden şık ve hoş görünen zarif nazar boncuklu kolye çeşitleri ile tarzınızı en iyi şekilde yansıtmaya ne dersiniz? Kötü enerjilerden kişileri uzak tuttuğu inanılan nazar boncuğu hem şık hem de kullanışlı tarzı ile nazar boncuğu altın kolye modellerinde sizleri bekliyor.

    NAZAR BONCUKLU KOLYE
  • Eylül 23, 2022 KOLYELER

    Son zamanların en popüler aksesuarları arasında yer alan altın zincir kolye çeşitleri sade ve minimal görüntüsü ile günlük kullanımdan sıkça tercih edilen ürünlerden biridir. Özellikle spor giyim ile kolaylıkla kullanılabilen ve aynı zamanda her tür tarzdaki kıyafet kombinini şık bir hale getiren altın zincir modelleri hoş bir görünüm sunar.

    ALTIN ZİNCİR KOLYE
  • Eylül 22, 2022 KOLYELER

    Gösterişli ve şık bir görünüm elde etmek için tercih edebileceğiniz birbirinden şık altın kolye ucu modelleri şimdi sizlerle! Kolye ucu altın çeşitleri ile kişiye özel ve tercihinize uygun olan çeşitli kolyeleri bir arada kullanabilirsiniz.

    ALTIN KOLYE UCU MODELLERİ
  • Eylül 21, 2022 KOLYELER

    Aşkınızı ilan etmenin en kolay yollarından bir tanesi de kalpli altın kolye armağan etmektir. Zaman zaman insanın kendisini ifade edecek kelimeleri bulması zordur Bu nedenle çeşitli yöntemlerle kendimizi ve duygularımızı yansıtmak isteriz. Firmamız Sevginizi ve aşkınızı ifade edebilmeniz için özel tasarım kalpli kolye modelleri hazırlamıştır.

    KALPLİ ALTIN KOLYE
  • Eylül 20, 2022 KÜPELER

    Özellikle kadınların günlük olarak kullandığı altın halka küpe modelleri neredeyse her tür kıyafet çeşidiyle muhteşem bir uyum yakalamaktadır. Günlük kullanıma uygun olan altın halka küpe alırken dikkat etmeniz gereken 4 farklı madde bulunmaktadır. 

    HALKA KÜPE
  • Eylül 19, 2022 KOLYELER

    Asırlar boyu kadınların ve liderlerin en sık kullandığı maden olan altın, işlenerek şekilden şekile girmektedir. Bunlardan bir tanesi olan altın gerdanlık modelleri oldukça sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Tüm özel günleriniz de size eşlik edecek olan altın gerdanlık modelleri seçimlerimizde dikkat etmeniz gereken ilk şey işçilik olmalıdır, kaliteli bir işçilik altının değerini artırır.

    ALTIN GERDANLIK
  • Eylül 16, 2022 ERKEK

    Rahat ve günlük olarak kullanılabilen aksesuar çeşitlerinden olan erkek yüzük modelleri birbirinden şık tasarımları ile son dönemlerin Gözde aksesuarlarından biri haline gelmiştir. En son trend olan kehribar taşlı yüzük çeşitleri erkekler tarafından sıkça tercih edilen özel ve gösterişli bir aksesuar modelidir.

    ERKEK YÜZÜK
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.
Kabul Ediyorum